Kort om Den Lille Klinik

Den lille klinik, er opstået ud fra en stor interesse for mennesket. Jeg er meget empatisk og sætter stor pris på klient historierne. Derfor valgte jeg også at videreuddanne mig, så jeg fik større mulighed for at forstå mennesket og at kunne hjælpe mine klienter på rette vej. Jeg ser mine behandlinger som oftest som et samarbejde mellem terapeut og klient. Jeg er ikke en “fixer”, men vil gerne behandle, vejlede og guide så du opnår en bedre hverdag.

Jeg blev uddannet autoriseret fysioterapeut i 2014 og arbejdet på en privatklinik siden 2015. Det har givet mig en masse erfaring indenfor manuel behandling, træning og sygdomskendskab. I 2021 valgte jeg at påbegynde uddannelsen som zoneterapeut, da jeg manglede at kunne rumme hele mennesket, jeg så hvordan fysioterapien ofte kun var symptom-lindrende og ønskede at grave dybere og opnå en forståelse af hvordan krop og sind arbejder sammen. I sommeren 2022 afsluttede jeg min RAB-godkendte zoneterapeut uddannelse ved LOGOS i Århus.

Jeg har opnået gode resultater ved at kombinere mine to fagområder, så man kommer hele kroppen igennem. Som ofte bruger jeg både IMS akupunktur og øre-akupunktur som en del af behandlingen, hvis klienten ønsker dette.

“Jeg arbejder ud fra et holistisk synspunkt, hvilket betyder jeg tager stor højde for hele mennesket og din givne situation.”

Fysioterapi

Zoneterapi